Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού»

Αναστασία Ζαννή

«Ραντεβού»

Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο Άλσος

Η προπώληση άνοιξε: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/

 

Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή.

Ένα μουσικό ταξίδι με την ερμηνεύτρια Αναστασία Ζαννή, μας καλεί  την Τρίτη 23 Απριλίου στο Θέατρο Άλσος, να ταξιδέψουμε στο χρόνο με τραγούδια επιτυχίες με διάθεση χαρούμενη και ανοιξιάτικη.

Μια μουσική συλλογή εμπνευσμένη από τα ταξίδια, τις εμπειρίες, αλλά και τις αγαπημένες συνεργασίες της Αναστασίας. Μια μουσική γέφυρα, ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι σε χώρες και μελωδίες πολύ αγαπημένες.

Ενδεικτικά από το: «Αν θυμηθείς το όνειρο μου» του Μίκη Θεοδωράκη όπως διασκευάστηκε από τους Μπιτλς στα αγγλικά με τίτλο “Honeymoon”, το «Μην το ρωτάς τον ουρανό» του Μάνου Χατζιδάκι που μεταφράστηκε στα αγγλικά και κέρδισε το κοινό στην Αμερική με την φωνή τότε της Brenda Lee. Η Σοφία Λόρεν τραγουδά το τραγούδι «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη» στην ταινία “Boy on Dolphin” διασκευασμένο από την Judi London. Το σάουντρακ της ταινίας του Ελία Καζάν «Αμέρικα Αμέρικα» σε μουσική του Μάνου Χατζιδάκι αλλά και από την ταινία «Σέρπικο» με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη. Το εμβληματικό τραγούδι «Δρόμοι παλιοί» διασκεδάζεται στα αγγλικά με τον τίτλο “Beyond Tommorow” με ερμηνευτή τον τραγουδιστή της εποχής Perry Como, μέχρι την Ιταλία με το Caruso του Lucio Dalla, Nino Rota και πολλά άλλα από την ελληνική μουσική σκηνή.

Μελωδίες που μας συγκίνησαν και μας ταξίδεψαν, θα μας ενώσουν, θα μας συγκινήσουν ζωντανά, στη μουσική σκηνή του Θεάτρου Άλσους, μέσα από την φωνή της Αναστασίας Ζαννή.

Την Αναστασία Ζαννή συνοδεύει εξαμελής ορχήστρα: πιάνο, μπάσο, ντραμς, πνευστά (σαξόφωνο), ακορντεόν.

 

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00

Προπώληση: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/

Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημ. Σχέσεων

MK GROUP OF COMPANIES

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ερήνη «Μενεξέδες Και Ζουμπούλια»

Ερήνη   Η φωνή που πρέπει να ακούσεις, με επιρροές από την Ελληνική παραδοσιακή μουσική, τη σύγχρονη και τη τζαζ. Η Κρητικιά καλλιτέχνιδα με την

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές   Πρεμιέρα 17 Μαΐου 2024 Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών «κι όμΩς κινείται» μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις των «Βακχών», συνεχίζει