PRESS EVENT ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ DP BY ANTONIO PRIESTER

PRESS EVENT ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

DP BY ANTONIO PRIESTER

 

Εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου έδωσαν το παρόν σε ένα press event γεμάτο χρώμα και λάμψη στον εξαιρετικό χώρο του showroom της DP by Antonio Priester. Με εμπνευστή τον Antonio Priester, η DP εντυπωσιάζει με μία ανδρική συλλογή ρούχων που έχει ως φόντο την χρωματική παλέτα της φύσης.

Οι παρευρισκόμενοι ενθουσιάστηκαν από την σχεδιαστική αισθητική και την υψηλή ποιότητα της φετινής συλλογής για την άνοιξη και το καλοκαίρι, κάνοντας τις αγορές τους και θαυμάζοντας το ταλέντο και τις δημιουργίες του σχεδιαστή.

Παράλληλα θα  βρείτε και μια μίνι μοντέρνα γυναικεία πανέμορφη πρωτοποριακή συλλογή!

Το κατάστημα βρείσκετε στην καρδιά της Αθήνας, σε μια από τις πιο κομψές και με πολυτελή αγορά γειτονιές, αυτή του Κολωνακίου.

 

https://www.dp4225.com/

Instagram: @dearinpriester , @dp_4225

Πινδάρου 9, 106 71 Κολωνάκι

+30 694 342 3205

 

  1. Antonio Priester, Τίνα Σγουροπούλου, Αλέξης Καρατζάς

 

 

  1. Μαρία Ρουμελιώτου, Γιάννης Καζανίδης, Τζένη Οικονόμου

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ ΕΡΡΙΚΟΣ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ

πανελλήνια πρώτη παρουσίαση ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ ΕΡΡΙΚΟΣ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ Henry IV, 1597   Στην πέμπτη του ενασχόληση με έργο του Γουίλλιαμ Σαίξπηρ ο Αλέξανδρος Κοέν ανεβάζει